Home News Rozpoczęcie sezonu 2010/2011: Billabong Ante Up
Rozpoczęcie sezonu 2010/2011: Billabong Ante Up
wtorek, 11 maja 2010 10:16

Billabong Ante Up
Dopiero co mieliśmy zakończenie sezonu snowboardowego a już za niedługo czeka nas rozpoczęcie nowego sezonu. W dniach 26-30 czerwca w kanadyjskim Whistler odbędą się zawody Billabong Ante Up. Będzie to

pierwsza 5gwiazdkowa impreza z cyklu TTR World Tour w sezonie 2010/11 i jednocześnie kwalifikacja do Billabong Air&Style w Innsbrucku.

Impreza zostanie rozegrana w konkurencji Big Air gdzie każdy z zawodników będzie miał dwie próby. Po tej rundzie zostanie wyłoniona najlepsza 16-tka która awansuje do finału. Runda finałowa odbędzie się na zasadach knock out czyli zawodnicy będą jeździć przeciwko sobie, eliminując się nawzajem. W ten emocjonujący sposób poznamy zwycięzce, który dzięki wygranej zapewni sobie udział w Billabon Air & Style w Insbrucku.

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Ciekawe artykuły

News image

Blind - Eternal Life

Blind zaoferował ostatnio nową konstrukcję deski "ETERNAL LIFE". Producent udziela gwarancji 90 dni na wypadek rozwarstwienia (zdefiniowane ...

Czytaj całość
News image

Najczęściej popełniane błędy

"Wiele razy próbowałem zacząć jeździć na desce. Ale to jest za trudne, przeważnie robiłem sobie krzywdę. Jestem za stary żeby tak się obij...

Czytaj całość
News image

System Strap-In

Strap-in to autorskie rozwiązane wymyślone i opatentowane przez firmę BeyondSnow. W skrócie strap-in to nic innego jak system szybkiego zapi...

Czytaj całość
News image

Historia Winter X-Games

W 1993 Dyrektor programu ESPN Ron Semiao wyszedł z pomysłem zorganizowania imprezy sportowej dla ludzi którzy kochają sporty extremalne. Po ...

Czytaj całość